owner :)

|Fatin Syazwani Ahmad Puzi|
|23rd February|
|Cherasss|
* Okayy im not SINGLE. Im in love with Muhd Fazrain now :)
Be careful, you maybe hurt with me xD


sini pun boleh :)
facebook
nk FOLLOW click sini twitter

favourites ^^
amoyyAMANI
Natasha Nur Soraya
Myra oh Mayra
The Other Khairul
cerita nadiah
umi syafiqa
aku syamira
bella yumiko
nabil hakim
juezharf
tieqah casandra

jgn lupa usha jugak :)
*April 2010
*August 2010
*September 2010
*October 2010
*November 2010
*December 2010
*January 2011
*February 2011
*March 2011
*April 2011
*May 2011

-Credits-
Please do not remove these credits!
Codings are © copyrighted. Thanks

Done by: DarkenStarry
Images (excluding floating images): Special thanks to Sage. Images are © by Sage.
Other helps/ references: Image Shack, Glitter-Graphics, Google.

Sunday, May 22, 2011 - 3:09 AM

YEAYYY! PINDAH JUGAK AKHIRNYAA! :D

Wohooo, sumpah happy gila. Sbb jumaat tu last day aq kut dekat sekolah tu? Tulat maybe aq masuk smkpj.  Hush hush, cuak. Seriously. Sbb apa entah. Oyeah maybe takut takde kawan kut. Or takbole nak ikut apa yg cikgu dekat situ ajar. Oh my? Tak tak. Noob betul aku ni :p

Tipulah kan if aq takde perasaan SEDIH langsung? Tehee :D Ada tu ada. Tapi tk lebih dari SAKITHATI NYAAA hati aq dekat semua warga sekolah tu. Ntahla, aq tk rela doh nak sebut nama sekolah tu. Even mcmmcm kenangan manis terbit dalam hati aq dari sekolah tu *cewahh ayat

Emmmm. Deep in my heart, aq rindu suasana dulu :'(

Aq rindu geng aq. Aq rindu group menari. Aq rindu bebudak silat. Aq rindu senior batch 09 dgn 10. Aq rindu nak bising dlm kelas. Aq rindu nak tegur semua org. Aq rindu sangat. Aq rindu nak kacau org. Hmm

Tapi sebab hal remeh temeh tu. Semua jadi camni. :'(
Sakithati weh. Sumpah sakit.

Skrg aq dah diam sgt dekat sekolah tu. Even nak pandang org sekeliling aq. Aq tk sanggup. Apalagi nak senyum kan. Ramai yg tegur. Ramai yg kata aq dah tk mcm dulu. Berubah sangat. Hmmm, yelah. Dah semua keje nak sound. Nak malukan aq. Tk reti nak tanya dulu. Siapa tk sakithati? Tambahtambah org yg dekat dgn aq buat camtu. Sumpah aq dendam dgn korang yg buat aq camni. ANJING BODOH-.-'

Exam diagnostik aq teruk. Markah maths aq. 16 jeee weh. Bukan add math. MATHEMATIC je weh! Semua ni sbb K O R A N G ! Aq benci korang :'( Masa paper math haritu. First day aq dtg setelah sekian lamanya aq ponteng. Aq tk mcm korang. G tuisyen segala. Aq stdy sendiri BODOH. Aq tk mcm korang. Kedekut ilmu nak mampus. Aq tk mcm korang. Nak rendahkan org lain dlm pelajaran. Ah whatever!

Pn Norah taknak aq pindah. Pn Chan taknak aq pindah. Pn Saida pun taknak aq pindah. Hmm ntahlah. Aq rasa hati aq dah tutup utk sekolah tu. Ramai cikgu yg mengharap aq tk lupa dorang bila dah pindah nanti.
" ala cikgu. jangan risaulah. saya akan ingat orang yg baik dgn saya :) "

Yahh lepasni. Aq mesti akan rindu semua benda :(

Aq akan rindu kelas aq *kecuali korang bertiga. Aq akan rindu budak fom1 yg rajin menegur aq. Aq akan rindu bilik kaunseling. Aq akan rindu Cikgu Adi yg gilagila tu. Aq akan rindu ketegasan Pn Saida. Aq akan rindu lawak manja yg Pn Norah buat. Aq akan rindu Khairul Amillin yg selalu sokong aq, teman aq, tolong aq setiap kali aq perlukan seseorang. Aq akan rindu Fendy yg baik dgn aq. Aq akan rindu Syikin Azmi yg manja tu. Aq akan rindu budak hoki. Aq akan rindu budak bolabaling. Aq akan rindu cara Ckg Azlima ajar Maths. Aq akan rindu lawak bodoh bdk laki kelas aq. Aq akan rindu bdk laki kelas aq yg suka bergurau masa ckg tga bebel dkt depan. Aq akan rindu Kamarul yg suka ajuk cakap cikgu. Aq akan rindu Elly yg suka dengar lawak aq. Aq akan rindu Solihin yg sengal tu. Aq akan rindu Syaza, Fyka, Aini sgn Nadia. Aq akan rindu nak pakai baju biru. Ahhh mcmmcm la!

Tapi korang, aq tak akan rindu. Plus, aq makin DENDAM tahu? Terukkan? Korang yg buat aq jadi macamni. Korang yg buat aq nak jadi jahat dgn korang. BUSUK HATI camtula. Terutama kau LEGAM.

Hoh, cukupla sampai sini. Now nak pergi lepak. Okay later I'll post some bitch again here. Booyaa babai :D





Danbo Danbo Danbo =^V^=

Sunday, May 15, 2011 - 12:14 AM

Can't wait going to new school :D

After this, no need to see that LEGAM girl anymore. Goodbye pain!

I hope my new journey after this will not like in that haram school anymore :)

Yeah maybe I will miss all the sweet moments in that school. Hmph but I'll try to avoid it. My dance group, hockey, PRS, caunselor, omg :'(

Nvm. I have them. For sure I cant forget all my painness there. I need time. Thankyousomuch to whom yg supporting me.

Kay, goodluck fatin syazwani! 



Danbo Danbo Danbo =^V^=

Friday, May 6, 2011 - 9:23 PM

BENCI. BENCI. BENCI ! :'(



Danbo Danbo Danbo =^V^=

Saturday, April 30, 2011 - 1:10 PM

Nak cakap. kau BERUNTUNG sangat. aq tahu aq tak seuntung kau.

Kita kawan dah lama. Aq sayang korang sangat :'( Sumpah aq tk tipuuuuu.

Skrg aq rasa dahlain sgt bila dgn korang. Korang kata. Aq BERUBAH. Since aq coup dgn andak balik. Hubungan kita lain kann? And since aq rapat dgn dua orang tu jugak. Kita dah tk rapat mcm dulu :(

Maaflah. Aq tk kuat nk cakap camni semua FTF. Aq mampu bgtau dkt sini je. Korang pun tahu kan. Mcmna aq boleh gaduh dgn E. Mulut orang babe. Tp korang aq tktau kenapa. Tetiba palau aq. Jeling aq. Korang boleh bgtau kan? Tk perlu marahmarah.

Korang fikir korang punya terasa je. Aq terasa aq takpernah nk marah. Tk pernah nk ajak 1 geng palau. Aq tkkisah. Maybe korang ada sebab sendiri. Aq faham.

Tp yg pasal kem tuh. Aq rasa korang tkpernah nk tanya aq depandepan kan pasal tuu? Tahutahu korang dah tkpuashati. Marahmarah. Padahal tkde kena mengena langsung dgn korang. Time tuh aq tktahu nk salahkan siapa. Aq sedih. Org lain yg pujuk aq masa dalam hutan tuh. Dalam diam aq harap sgt kau yg dtg dkt aq. Tapi tk.

Dkt theme park kau menangis. Aq risau gilaa. Aq try jugak pujuk kau masa tuu. At last kau dah okay. Tklama, kau blah. Dating kan. Takpe aq fahamm.

Masa tukar bas. Kau takut aq duduk dgn org lain kan? Sbb tuh kau sruh aq duduk dgn kau. Tp tk lama tuh. Hmmm kau tahu lah kan. Aq tk kisah. Terasa jeee.


Apaapa hal pun. Mesti aq. Dari dulu lagi. Aq taknak bukak mulut. Mybe mulut aq memang CELAKA utk orang lain. Tp utk kengkawan aq, utk orang yg aq sayang, org yg faham aq. Mulut aq tkpernah CELAKA.

Dekat sekolah aq rapat dgn korang. Dkt luar sekolah aq rapat dgn dorang. Tk slah kan? Tp kenapa perlu dorang tu dikutuk jugak? Serious. Dgn aq dorg takpernah kutuk korang apaapa. Sampailah ada orang tu cakap dorg SAKAI -.-

And aq takpernah kutuk maki korang dkt blog kedua aq tuh. SUMPAH takpernah. Tanya laa andak. Tanya Jiea. Tanya Fiey. Dalam blog tu bykpasal dorg. Aq tanak korang terasa :( Hmmm, and dorang tk rep semua text tuh kay? Aq dkt rumah. Malam tuh baru aq jumpa dorg. Aq tunjuk text tuh. Tibaa pagi tadi. Hmmm,

Skrg aq nk tanya soalan yg kau tanya dkt aq. MACAMNI KE F4? Kalau betul aq kawan baik korang perlu ke kita jadi camni? Perlu ke korang cakap jugak dkt aq apa yg org lain cakap? Hmmm,

Skrg aq bgtau. Kalau ad sesapa terasa dgn korang ke. Tkpuashati dgn korang. Then cakap dkt aq. Aq tkpernah sokong. Aq backup korang. Even korg salah or tk. Aq tetap backup. Aq sokong koranggg.

Skrg tkde sape percaya aq dah kan. Sbb byk sumber luar yg masuk campur. Kay dah. Aq dah explain semua. Hope korang faham,
 AQ TK NIAT NK MINTK SIMPATI !

Aq dah luahkan semua. Mcam korang jugak kan? Faham lah kay. Thanksss




Danbo Danbo Danbo =^V^=

Sunday, April 17, 2011 - 10:03 AM





Boooyaaaa ! erghh -.- almost 2 days skrg aq dah tk pegang phone. aq rasa nk jeh fuck semua orang dlam family aq ni =="

Takpe fatin sabar jelaa. Haih, serious doh. I want my phone back ! Im begging to sesiapapun lahh ! Grrrr hati aq panas jee dari semalam. Tk tenang badmood semua ad ah ! Hm :'(

Buat hal betul doh phone aq tuh. Tolong laa nk handphone nk handphone !
Sapesape yg bermurah hati nk pinjamkan aq handphone? Hulurhulur laa yeh. Pinjam jee. Aq janji aq jaga baikbaik :)

Berapa lama? Errr tktau laaa :P



Danbo Danbo Danbo =^V^=