owner :)

|Fatin Syazwani Ahmad Puzi|
|23rd February|
|Cherasss|
* Okayy im not SINGLE. Im in love with Muhd Fazrain now :)
Be careful, you maybe hurt with me xD


sini pun boleh :)
facebook
nk FOLLOW click sini twitter

favourites ^^
amoyyAMANI
Natasha Nur Soraya
Myra oh Mayra
The Other Khairul
cerita nadiah
umi syafiqa
aku syamira
bella yumiko
nabil hakim
juezharf
tieqah casandra

jgn lupa usha jugak :)
*April 2010
*August 2010
*September 2010
*October 2010
*November 2010
*December 2010
*January 2011
*February 2011
*March 2011
*April 2011
*May 2011

-Credits-
Please do not remove these credits!
Codings are © copyrighted. Thanks

Done by: DarkenStarry
Images (excluding floating images): Special thanks to Sage. Images are © by Sage.
Other helps/ references: Image Shack, Glitter-Graphics, Google.

Thursday, April 1, 2010 - 6:16 PM

5 . 12 . o9
itu lahh tarikh bermulanya hubungan kita. detik perkenalan kita dulu, bg bb, kelaka ohh
. pktaan ptme masa mulamula kenal dulu bukan nyeh Hai kew, or apaapa yg patut masa mulamula kenal ohh. tapi ` Busuk ` .hehe. masa tu, kita cuma skandal, then lost contact sampai lahh masa penghujung bulan 11. b mintak couple pada tarikh yg tertera di atas. pada mula nye, bb agk takut nak terima b. cuz b pna buad kawan rapat bb menangis. tapi, hati bb nak sangat terima couple b. bb terima and bb sggup tggung risiko. mungkin masa tuh, perasaan sayangg sangat tuh belum ada lagi. hmm. baru tiga hari couple b ajak bb g sunway lagun. haha. sumpah terkejut ohh. and hubungan kita lepas tuh. oke jeh. bahagia jehh. happy jehh. bb tatawu ape yang slact. hubungan kita macam renggang skunk. hmm. b twu ta, kat bwh meja skul bb, bb tulis Fazaten : 5 .1 . 1o , 5 . 2 . 1o , 5 . 3 . 1o .

hmm. since hubungan kita dah masuk bulan ketiga, bb takut. bb takut sangat. yg hubungan kita cuma akan smpai spruh jalan dalam bulan ketiga uhh. hmm. b ? bb SAYANG b sangat ! bb akui, bb cinta kan b ! dan bb dah bertekad yg bb takan tinggal kan b. b pun dah janji kan ? b akan JUJUR dgn bb, b akan SETIA dgn bb, b TAKKAN TINGGAL KAN bb ! bb harap bb takan terima berita buruk dari b atau tentang b. bb taknak SAKIT lagi. bb taknak masuk hospital lagi.
Tapi , terima kasih sbb terima bb lagi. bb takan sia sia kan pluang neyy ! n alhamdulillah skrang , bb bhagie sgt dgn b. kite daa lpas 5 . 4 . 2o1o n 5 . 5 . 2o1o . now daa na msuk 5 . 6 . 1o . omg ! ta sgke ! tp bb tkut .sumpah tkut gilaa .tekejut gk ble wany ad kta taty ` Kao ta tkot kew ? ney daa msok bln 6. kao dgn dye kan salu gdo tym bulan genap. bln 2 dulu , bln 4 ` hmm. bb ta tfkir pun. tpi ad btul jgk pew yg wany ckp uh ,p bb palao jeww ! bb twuu kite akn trus hepy kan ? insyaallah. hmm. bb hepy gilaa mse kite g uma navid ritoh, kite koa dgn nid uhh, kite lpak pwtc hari jumaat n sabtu ritoh dgn bdk dance skola bb. hmm. Muhd Fazreen, I LOVE YOU SO MUCH ! I WILL NOT LEAVE YOU SAYANGG.



Danbo Danbo Danbo =^V^=