owner :)

|Fatin Syazwani Ahmad Puzi|
|23rd February|
|Cherasss|
* Okayy im not SINGLE. Im in love with Muhd Fazrain now :)
Be careful, you maybe hurt with me xD


sini pun boleh :)
facebook
nk FOLLOW click sini twitter

favourites ^^
amoyyAMANI
Natasha Nur Soraya
Myra oh Mayra
The Other Khairul
cerita nadiah
umi syafiqa
aku syamira
bella yumiko
nabil hakim
juezharf
tieqah casandra

jgn lupa usha jugak :)
*April 2010
*August 2010
*September 2010
*October 2010
*November 2010
*December 2010
*January 2011
*February 2011
*March 2011
*April 2011
*May 2011

-Credits-
Please do not remove these credits!
Codings are © copyrighted. Thanks

Done by: DarkenStarry
Images (excluding floating images): Special thanks to Sage. Images are © by Sage.
Other helps/ references: Image Shack, Glitter-Graphics, Google.

Thursday, February 24, 2011 - 10:31 PM

SUMPAH JAHANAM KAU BETINA ! SERIOUS AQ TKTAU APE MASALA KAU SKRG. SEDIH WEY KAU BUAT AQ MCAM NI. STAKAT AQ PINJAM SELUAR KAU NK ANTI PAHAL? THEN KAU PUN DENGAR JELAAA EN CKAP BETINA GEMOK HITAM UH?


SUMPAH KAU SIAL DOHH. AQ TK FHAM WHY KAWAN LAMA YG BUAT AQ MCAM NI. SERIOUS AQ BENCI KORANG ! :'(

KORANG DENGAR, KALAU KORANG STAKAT HEBAT UTK LUAR SEKOLAH. AQ BOLE BET LAA WEY KORANG. I'LL PROVE IT IN MY PMR NANTI ! TENGOK LAAAAAAA

JGN HRAP LPAS NI AQ ANGGAP KOTANG BESTIE AQ LAGI ! BG AQ, KAU PEGY JAHANAM KG BAGUSSSSSS !



Danbo Danbo Danbo =^V^=

- 10:10 PM

Sumpah aq HAPPY sgt arineh xD

Haha, masa Sivik tadi. Ckg bole pulak suruh ktorg berlakon pasal ad satu tajuk ni kt buku teks dia. Hoho. Yg best nyeeeeeeeeee kan, aq satu group dgn Wany, Alep, Razak & Adam.


Semua nii kepala otak SENGAAAAL ! Hehe, masa ckg bagi masa suruh bincang semua. Bukan ktorg bincang pun. Buat bising jee tahu. Alep dgn Adam ah. SIOOOTTT GILAAAA ! Hahaha,


Ade skali tuu. Razak cuba buat lawak. Then Alep punya ah PERLI gelak mcam ape tah. Aq dgn Wany ape lagi. Mmg gegila babi ah gelak. Hahaha :D Lpas tuu Adam tga minum air. Alep pegy tonyoh kepala dia. Adam buat muka. Hahaha, gelak lagiiiiii.


Alep suruh Adam buat senyum kambing. Ya Allah ! Kelakar + Comel kottt. Hahahaa, tk lama lepas tu. Tetiba ckg ckap tinggal lagi 5 minit. Hahaha, fahamfaham ah. Ktorg pun kelam kabut laaaaa :D

Then tah cmane. Adam ckap dia tanak belakon. Haha, ktorg ape lagi. Kcau laa dia. Aq ckap ' weh kau pegy group laen ah. alep, tanya group mana nak dia ' Lpas Alep tanya semua. Semua tanak dia. Hahaha, sedih kan :P


Haha, Alep risau gilaaa jee. Lpas tu bincangbincang, terus SETTLE dahhh :)  Haha, group first yg buat group Zera. HEHE, best group dorang :P Yelaa. Zera kn jenis straight to the point. Haha

Then group Kamarul kot tk silap. Haha, dorang punya lakonan. Mcam real jee. Tp Leong mcam siot. DIAM jeee. Sumpah nyampah >.<

Then group Alyaa. Dorg buat Upin Ipin. Hehehe, comelll kan :P


And AT LAAAAAASSSTTTTTT. Group ktorg. Haha, time ni KECOH GILAAAAA ut. Alep dgn Adam ah mcam siot. Hahaha, dialog semua spontan. Yelaa, namapun tk plan pape en. HAHAHA xD Satu kelas gelak mcam ape daaaa.

*and btw, aq pun nak jugak lepak dgn dia. gelakgelak dgn dia. gilagila dgn dia. lama tk jumpa
:( sumpah sedih.






Danbo Danbo Danbo =^V^=

Sunday, February 20, 2011 - 8:55 PM




Danbo Danbo Danbo =^V^=

- 11:48 AM

I MISS YOU :'(



Danbo Danbo Danbo =^V^=

- 11:20 AM




Danbo Danbo Danbo =^V^=

- 1:50 AM





Danbo Danbo Danbo =^V^=

- 1:38 AM





Danbo Danbo Danbo =^V^=

- 1:24 AM





Ergh ! Sumpah wey. Tktau ape aq buat harineh. Patut keluar tadi kejap. Tapi tk jadi :'(

So petang aq online. ONLINE dan ONLINE. Huh =='

Boring. Aq mandi then turun bawah. Tengok tb. Lpas tu aq goreng ayam. Hehe xD Sedap gila. Tk puas lagi. Aq mkan nasi pulak. Dgn lauk kegemaran aq. IKAN BILISSSS ! Sambil tengok cite korea kt KBS :)


Then aq naik. Online balek jap. Haih, ttiba adik aq mintk lappy. Aq buat bodoh. So bukak cameroid. Ape lagi. Posing sakan ah. Hehe :P

Then mama menjerit. Okay fine aq trun. Huh ! Takde buat pape. Sumpah bosan. Tengok tb jelaa. Mula tengok cite ape tah tk ingat tajuk =='
Then tengok cite The Princess & The Frog. Hehe xD

Lpas tu naik ONLINE. BORING LAGI :( Lpas tu posing sakan lg. Hehehe,

*act ape yg aq merepek? Ergh ! Bosanbosan. 19 FEBUARI is The Bosan Day ! Haih, -.-



Danbo Danbo Danbo =^V^=

Saturday, February 19, 2011 - 4:45 PM




Wey am. Mhm, sorry tau. Kan kite dulu penah cakap. Kalau sala seorang dari kite buat hal, mesti kena blas balek.

Mesti kau ingat kan :) Why baru skrg kau ingat aq? Why baru skrg kau mintk maaf? Hmm, anyway. Aq tk kisah. Just RINDU nk lepak dgn kau.

Btw hope kau jaga diri lah k? Kite kn penah janji. Lpas ni nk jadi baik :) Kan? So jgn nakal k am? Kite KAWAN tauuu !




Danbo Danbo Danbo =^V^=

- 4:15 PM

Kalau aq tahu macamni. Aq takan rapat dgn korang semua. Sumpah TERASA. Sumpah SEGAN.

Hmm, jangan fikir bbukan pulak lpas baca nii. Aq tk kesah actually. Cuma lpas fikir and nampak ape yg aq fikir selama ni. Fine, now I realize about it.

Truthly, I didnt mean to. If I can see your hearts. I'll never be like this. EVER ! Im sorry :(

After this, I'll change. Okay? Thankss for everything :'(



Danbo Danbo Danbo =^V^=

Friday, February 18, 2011 - 12:41 AM























Hoho, byk lagi gamba act. Tapi nantinanti laa eh aq letak? Haha, nk tengok jugak. Usha jee kt fb *bpak poyo sial aq

Korang? I LOVE YOU :)



Danbo Danbo Danbo =^V^=

Sunday, February 13, 2011 - 8:08 PM




Mcmna nk ELAK KAN DIRI DARI PERASAAN CEMBURU?


Haih, aq selalu nk tahu mcmna nk lari kan diri dari perasaan CEMBURU ni. Bukan ape, aq cuma tanak kehilangan dia :'( Semua tahu kan dari dulu aq mmg SAYANG dia.

Okayy, tadi aq online. Aq happy sebab nampak Andak online jugak. Aq tk tegur pun dia. Dia yg tegur dulu. Dia selalu mcm ni tau. Bila dia nk off. Tapena nk bgtw. Blah mcm tu jee. Then aq punya IM bukan dia reply sgt pun. Hmm,

Then tk lama lpas dia off. Aq pun off jugak. Then aq bukak dia punya. Nampak ad kotak chat dgn Kyra Ardleen tuh. Aq tengok *maaf yee andak :(

Uwww, aq JEALOUSS + SEDIH. Sedih kenapa? Sebab Kyra tuh yg offline dulu. Tu psal Andak off jugak kot =='
 * ATEN ! STOP THINKING NONSENSE OKAY !

Okayokay. Sabasaba. Hmm, Andak sibuk ajak jumpa dgn Kyra Ardleen tuh. Tapi dgn aq dia malasmalas jeh. Aq tanak Andak minat dia :'( Nk kawan seriously aq tk kisah. Tapi jgn lah lebih kan. Hmm,
* hope benda lama tu tk jadi lagi :'(

PLEASSSEE SOMEBODY HELP MEEEE !


Tapi better aq senyap jelah kan. Nanti Andak tk suka pulak aq mcm ni. Okay, think positive. Kepercayaan Itu Penting Dalam Suatu Hubungan kan :)

Btw Fazreen, I Do Always Love You :)

Hmm :'(




Danbo Danbo Danbo =^V^=

- 4:26 AM

    Okayokay. Seperti yg satu Malaysia tahu, sekarang nii. Kebanyakan remaja remaja yg aktif mcam aq * buwekkkk nk sangat lah pkai fixie. Ape tu fixie? Yg aq tahu, basikal lah. AHAHAHAHAHHA ! Mcam nii haa fixie :-




  Hoho, tapi kt Malaysia aq tapena nampak lagi yg mcam ni. Tapi aq tk minat lah fixie fixie ni. Bg aq, NOTHING INTERESTING pun on this bike. Cuma dia punya body, tayar & warna dia I think yg membuat kan basikal tu yg attract teenagers now :P


  Hey hey hey, basikal ni tk murah tauu. Awwww ! Haha, kalau yg ori punya. Nk dkat beribu jugak lah nk support basikal ni. Tp tk lah smpai 5 ribu ! MELAMPAUUU lah tuh kan. Lebih kurang 2 3 ribu camtu. * yg pernah dengar lah

  And if dpat yg 500 ke bwah. Aq rasa tuh mmg fake punya. Mmg nampak sama. Tapi benefits dia kindly different okay ;) Ad sorang membe aq nii cakap ' Kalau setakat ad fixie tapi tktau skill then fake punya tapayah lah. BERLAGAK je lebih ' Hoho,poyo kan dia?
* aq rasa dia bengang sebab masa ni aq cite kt dia yg bf aq nk beli fixie. Yelah kan, dia tkde fixie even tahu skill skill dia semua. KONON


  Haaaaaaaa, tapi kan. Aq ad engar dengar lah jugak. Penggunaan skate sekarang tengah up sikit sikit. Hee xD Yelah kan. Fixie dah ramai yg guna. So sape yg dah lama pakai fixie nii mesti boring dah kan. Ad lah jugak bberapa org membe boy aq. Ckap psal skate. Ad yg guna dah pun. ==' Cuma skate ni kan kalau nk maen ad tempat dia. Itu yg org masih tk guna sangat kot?

   Well, just wait and see lah kan. Bberapa bulan nanti orang takan sebut sebut fixie dah :) For me, Fixie dgn skate. I LOVE BOTH BUT MORE LOVE ON SKATE. Hehe, Kt rumah aq ad sebijik dah skate. Tapi lama punya ah. Haha, dah lama simpan kan.* nk reput dah aq tengok

  Skate jimat sikit duit. Huhu, btw sapesape kalau ad yg terasa baca benda ni. Sorry lah k. Bukan nk mengutuk minat korang. Ini cuma pendapat saja okay :)







Danbo Danbo Danbo =^V^=

Saturday, February 12, 2011 - 11:41 AM




Danbo Danbo Danbo =^V^=

- 11:37 AM




Oleleolala :)
Hehe, okayy. Tarikh tu hari Jumaat. Walaweyy ! Best gilaa tadi kena palau dgn membemembe. Haih, tapi mcm tk percaya. Aq menjadi SEORANG YG PENDIAM kt kelas. Hoho ! Tapi time rehat, aq bising sikit sebab Wany ajak aq rehat dgn dia. So aq agak becakap lah jugak waktu tuh =='

Then lpas rehat BM tk silap aq. Heh :/  Time nii aq senyap gilaa. Ckg suruh buat keje. Aq buat sengsorang jee. Yg laen semua BERgeng. Tkde yg ajak aq pun :'( Tkpe lah kan. Then keje siap. Aq terus hantar. Muka POYO jee aq masa tuh. HAHA ! Yelah, jarang hanta buku BM kan. Hoho :P

Time agama pun camtu jugak. Tk banyak becakap. Tapi aq GOSIP HABISS dgn Jehan. Haha ! Ckap psal ad sorang membe ktorg dulu time skola rendah. Bukan main lagi Jehan kutuk dia. Aq pun open jelah. Ngeng -.-
*btw soalan agama time ni banyak gila !

Huuu, terdengar pengumuman. BUDAK AEROBIK SILA TURUN KE FOYER ADA PERJUMPAAN. Dalam hati aq bukan maen terjerit jerit. Tapi tkpe. Sabasaba.Hehe :P

Then dah turun. Ckg nk buat trening lpas solat Jumaat. WOHOOO ! Aq dgn Zera suka + semangat dah tauuu. Hehe :P Tapi Zera kata nk balek. Haih, aq pujuk dia stay jeh kt skola. Tapi dia tanak jugak. Tkpe lah. Then Fatin ajak aq lepak JJ. Dah sampai JJ tetiba dia kata nk balek. MCAM HAAAARAAAAAAMM betul minah uh. Nk jeh sound depandepan masa uh. Nasib ade Fazrina dgn Yana. So lepak dgn dorang saja :)

First time lepak dgn dorang ni. Haha, bole tahan lepak dgn adik beradik ni. BIOL BIOL semua. Haha ! Tapi okay lah. Aq tk di PALAU :) Dah tukar baju. Pegy mkan. Yana bungkus Mcd. Aq mkan kt foodcourt je. JAHANAM punya tukang masak. Aq order nasi goreng.
 LANGSUNG TK SEDAPPP ! Tapi mkan jelah. rm6 kot nasi dia :'(

Okay. Dah settle mkan. Nak gerak skola dah. Aq suruh Yana refill air kt Mcd. Dia takut. Aq pun pegy lah. Haha, okay. Gerak skola. Sampai skola. Lepaklepak jeh. Mkan Keropok dgn Nad & Duncan. Sembangsembang dgn Duncan. BEST :) Tapi mcm KIMAK. Duncan keje nk ejek aq jeh. Haih =='

Lpas tuh bergaduh. Psal salah ckap. Haha ! Tapi tkde sape menang. Sebab duadua berhenti sb tecekik keropok. Haha ! Tkboleblah masa ni. Lpas tu tk lama. Zera, Cikgu Adi semua sampai.

Lepak dulu jap. Aq amek anak cikgu Adi. Zara Qistina nama dia. Ya Allah,sumpah dia COMELL GILAA ! Geram doh aq.Lpas tuh bole pulak si mamak tuh mnyemak. Haih, saba jelah aq.

Tapi bestt :) RAMAI BUDAK BARU. So aerobikthon nanti bole lah hnta ramairamai team :D Fazrul Amin ad, bdk fom1 pun ad, Sariah lg. And ktorg ad dlm 4 kumpulan. Setiap kumpulan lainlain style tarian.

Kumpulan Sariah : Korean style * bole ke dorang :P
Kumpulan Fazrul Amin : B-boy * tk saba nk tgk yg nii
Kumpulan Yana : Dangdut * chewwahh
Kumpulan aq : Moden Kontemporari * hope tk salah eja

 Bhhahaha ! Mesti korang fikir POYO jee kan aq taip mcm ni. Heheh :P Lantak lah. And and and ! Aq tk saba nk tgk Fazrul Amin punya group ni. Ramai fom1 lelaki. Fazrul Amin mmg pandai bab bab B-boy ni. Hehe, hope lpas ni. Nama skola ktorg naik dari ktorg bdk menari nii. Wish us
 LUCK TAUUU !

Lpas trening, lepak dgn Zera. Time masuk JJ. Bear nampak aq. Aq sengih jee then tk pandang dia dah. Mhm, lpas tu aq ajak Zera lepak token. Lpak token nampak Shafiq dgn Sharul. Hoho ! Besttt lepak dgn dorang ! Mmula aq maen drum. Then maen Basketball. Maen Basketball pun mcam HARAM. Bola sikit jeh.

Haih,lpas tu tengok Shafiq maen lumba kete. Lawan amoi. Tk bole blah. Haha ! 3 kali lawan 3 kali Shafiq kalah. Gelakgelak jeh aq dgn Zera Sharul semua. Lpas tuh tah cmane bole pulak Shafiq pegy rembat token amoi tuh. Haha ! Sumpah SETAN kn dia.

Then ktorg pegy maen hoki. Yg pukulpukul uh. Mula Zera lawan Sharul. Tkbole blah. Sharul kalah. 8-4. Haha ! Aq dgn Zera siap tahu mana kelemahan Sharul. Tk bole blah gilaa ! Hehe,lpastu aq lawan Shafiq. Aq kalah :( 6-7

Kira okayy lah tuh kan. Haha ! Serious happy masa ni :) Hehe, balek Aus hanta :P Suka aq ! Tapi kesian lah dia kan. Basah :(

 lepas kalah aku dgn mmbe pegi main pukul ape tah nama dia , aku tak ingt . hee . best doe . first time aku lepakk dgn faten . bkn sng nak lepakk dgn dia , ajak lepak dia lari , lepak jea , dia lari . tapi akhirnya dpt jugakk lepakk dgn dia . aku balik dgn faten and hazira . tetibe aku dijemput ke birthday party faten 26 feb nie . tak sabar rasanya .

Benda kt atas tuh aq copy dari blog Shafiq. Haha ! Sengih jee aq baca benda ni. Hehe :) Btw Shafiq. 26 ni baru plan dgn Zera. Tgk dulu tauu :)

* Hmm, at the same time. Aq rindu Andak doh. Aq ajak jumpa Khamis dia kata Jumaat. Tapi dia tipu. Aq dah agak dah :) And tadi Jiea tanya aq. Nape senyap jee. Okayy, aq dah tahu. Dorang lepak tapi Andak tk ajak aq :'( Tkpe lah kan. Lagipun sape nk amek aq kan. Haih,



Danbo Danbo Danbo =^V^=

Wednesday, February 9, 2011 - 10:26 PM

Penat kan. Kalau kite selalu jee nak mengalah semata mata nk jaga hati orang sekeliling kita. Yelah, kite sibuk tanak orang tuh terasa dengan kita. tapi dorang. Susah nk tahu kan dorang ikhlas kee tak dgn kita even KITA IKHLAS DGN DORANG =='

Okayy. First, dari segi percakapan. Kalau yg rapat dgn aq tuh. Memang dorang faham sangat lah MULUT AQ MCAM PUNDEEEKK :P Hehe, tapi kadang lah kan. Mulut membe aq OVERRR nk matii -.- Tapi kalau aq yg over sikit. Haih, mulalah cerita belakang. Sumpah NYAMPAH orang mcm nii -.-'

Then, bila dah jumpa geng baru. Komfem lupa aq punya lah. Haih, now bila dah gaduh dgn geng dia. MERASA DIAAA * wahahahaha ! Bukan lah ape. Just... Haih, tktau lahh. Serious aq cakap. Kalau orang tk buat hal dgn aq. Aq takan buat hal balek dgn dia. Tuh jee :)

Mhm, ramai tahu. Aq couple dgn sape skrg. And serious, aq happy gila. At the same time jugak. Aq TAKUT. Sumpah takut gila. If kena lagi. Sakittt wooo ! ==' Heh, okayy. TERRjiwang pulak sekejap. Haha !

Tkde lah. Masa dia mintk couple aritu. Dia ad janji something dgn aq. And aq ckap okayy. Aq pegang janji dia. Aq bole nampak. Dia happy masa aq terima dia. Dia kata dia SAYANG GILA dgn aq. Tapi kenapa dia mesti contact dgn lagi dgn minah uh? Aq tanak lah larang. Nanti dia tk suka.

Hmm, tapi kira okay. Sebab dia jujur jugak dgn aq. Even at the first he lies to me. And on the next day, he apologize me a lot ! Seems like he feels really GUILTY about it. And YESSSS ! MEMANG ! Aq marah gilaa dapat tahu dia jumpa minah uh. Tapi aq sabar. I'll just pretend to be okayy even I WAS NOT OKAY actually :'(

Jangan dia buat yg bbukan sudah lah kan. Aq tanak kongkong dia. And harineh. Dia tk brapa layan aq. Hmm, at least call aq. Reply text aq. Aq tk mintk lebih pun. Tapi tkpe lah :) Senyap jee. Aq tanak dia terasa pape dgn aq.

Sbb dia ckap. Dia HAPPY bila dgn aq. And I really GLAD to hear it. Thanksss sayang. I know you miss her a lot. Same to me too :( I miss him. Its Am. You know him right? But its okayy. I have you now. And I just want you to just focus on me okayy?

Fazrain, I Will Always Be By Your Side Forever <3

* hehe, title kt atas tkde kena mengena lah aq rasa dgn post aq ni. haha, bukan ape. aq lupa nk taip ape actually. padahal td kt skola da plan nk tulis ape dah. haih, hehehe :D



Danbo Danbo Danbo =^V^=

Sunday, February 6, 2011 - 9:57 AM



Okayy, gambar kat atas nii gambar Kak Tieqah. Kenal kt facebook. Dia tk sombong tauu :)

Kak Tieqah nii sumpah baek dgn aq. Masa aq tengah down gilaa pasal Andak dulu. Dia pujuk aq :) Sweet kot :P Hehe,

Aq baru lepas baca blog dia nii. Errr -.- Terasa jugak kot. Dia tengah sedih skrg. Dia jarang tunjuk kt aq dia sedih. Ade skali tu jelah. Dia suruh aq call. Dia cerita semua. Okayy, aq hapy lah jugak dia share kat aq.

Just nak cakap ' Akak tayah sedihsedih lah k? Aten ad utk akak :) Pape hal pun nanti. Cari lah aten tauu. Sure punya Aten teman akak. Okayy kak?
I LOVE YOU !




Danbo Danbo Danbo =^V^=

Saturday, February 5, 2011 - 10:13 AM


Okayy. Gmba nii masa tengah pagi buta. Pukul3 lebih tk silap aq. Haha, biasa lah. First time lepak dgn dorang nii. Yg dari kiri uh JIEA, then yg tengah tu FIEY :)

Hoooo, mcmna aq kenal dorang? Haha, kt facebook jee pun. Mula memang dah friends lama dah. Just tk tegur. Hehe, then andak cerita ap tah pasal dorang. Dengar dorang okay. So aq pun okayyy lah :P Ada sekali tu. Aq tanya ah Fiey kt IM, mana dia tahu blog aq. Then dia tekejut. Dia ingat aq marah. Hahaha,

Then 1 Febuari. Hang out kt Times Square :) Andak pun ada LOL. xD Masa nak gerak. Jiea ambek aq. SUMPAH KELAKAR naek kete dengan dia. Haha, dia ada cakap ' Aq baru tiga kali nii bawak kete. Takuttakut jugak ' Haha, aq buat lek jep masa tu. Haha, then bape kali tah salah lorong. Haha !

Masa jumpa Andak dgn Fiey kat kt tren Pandan Jaya. Aq agak TERSENTAP sikit sebab... Err -.- Yelah kan. Pagi sebelum keluar tuh. Aq sakit hati gila kot dgn Andak. Hmm, mcm biasalah. Pasal hubungan ktorg yg agak rumit dulu. Tapi faham ah kan dia. Jumpa mcm tkde pape. So, aq pun okayy jelaa =='

Then dalam tren. Mula aq dduk sebelah Jiea. Then tah cmane. Andak dduk sbelah aq then PELUK. Weee~ Haha ! Gerak Baskin Robbins :) Mentangmentang bpak aq bg dwet lebih. Terus pegy situ. Haha, menyesal oder aiskrim Coklat. MANISS NAK MATI ! Haha, then tangkaptangkap gambar dgn dorang semua. Hoho ;DD
 *nak gambargambar tuu. Tapi andak tk upload lagi -.-

Ohohoho, then jenjalan. Pegy toilet lah. BEST lepak dengan Fiey Jiea nii :) Kepala kitorang kira boleh ngam lah. Hee xD Then masa dorang pegy toilet. Aq dengan andak lepak luar tunggu dorang. Tetiba Andak pandang peluk aq kan. Dia ckap ' YOU, KITE COUPLE TAUU ' Aq TERKEJUTTTTT ! Sumpah terkejut. Aq suruh dia tunggu aq sampai 5 hb. Dia buat muka. Aq senyum :) Then Jiea dah panggil. Hehe,

Lpas tu tengok wayang. Act tengok wayang tkde dalam plan. Haha, Andak yg mengada ajak. Haha, pegy jelah. Lama jugak nk buat pilihan tengok cite ape. Lastlast, kitorang tengok cite The Tourist. Johnny Depp & Angelina Jolie yg berlakon.

Sebelum start wayang. Jenjalan dulu lah kan. Masa dah otw pegy panggung, Andak tanya ' Nak kena tunggu sampai 5hb jugak kee? ' Aq senyum then jawab ' Tayah lah :) ' Andak suka jee.

Balek. Aq gerak dgn Jiea. Masa duduk dalam teksi. SAKITHATI GILAA ! Driver dia mcm babi. Mcmmcm soalan dia tanya. Haih, Jiea pun satu. Melayan. Haha, tapi Jiea selamba cakap ' Abang ni byk tanya pulak. Bawak jela kitorang balek. ' Haha

Sampai jee rumah aq terus online. Tak lama lepas uh. Andak dgn Fiey pun online. Hehe, then tekan Home. Tetiba Andak send request Relationship. Aq pun accept jelaa. Hehe :P Ramai terkejut aq coup balek dgn Andak. Hoho,

Btw hope jugak. Andak tk buat hal lagi. Fiey Jiea :) Thanksss tauu <3


Gambar before balek. Dalam toilet :)




Danbo Danbo Danbo =^V^=