owner :)

|Fatin Syazwani Ahmad Puzi|
|23rd February|
|Cherasss|
* Okayy im not SINGLE. Im in love with Muhd Fazrain now :)
Be careful, you maybe hurt with me xD


sini pun boleh :)
facebook
nk FOLLOW click sini twitter

favourites ^^
amoyyAMANI
Natasha Nur Soraya
Myra oh Mayra
The Other Khairul
cerita nadiah
umi syafiqa
aku syamira
bella yumiko
nabil hakim
juezharf
tieqah casandra

jgn lupa usha jugak :)
*April 2010
*August 2010
*September 2010
*October 2010
*November 2010
*December 2010
*January 2011
*February 2011
*March 2011
*April 2011
*May 2011

-Credits-
Please do not remove these credits!
Codings are © copyrighted. Thanks

Done by: DarkenStarry
Images (excluding floating images): Special thanks to Sage. Images are © by Sage.
Other helps/ references: Image Shack, Glitter-Graphics, Google.

Tuesday, August 17, 2010 - 10:13 PM

Kenapa aku masih rasa sakit ? kenapa aku masih rasa sedih ? kenapa aku masih menangis ? kenapa aku masih tipu perasaan aku ? sedangkan aku rasa hubungan aku dengan dia dah baik . ( kott ? ) if aku dengan dia tengah in call , then dia ada gurau , dia tnya bila lagi nakk call , dia ttba kata iMISSyou ( prkataan yg dah lama aku tunggu ) ,dia kata aku bole call dia bble masa aku nak , mean kitorang daa baikk ke ehh ?aku takktau , if daa baikk pun .kenapa aku masih rasa tu semua ? kenapa ? or nie persediaan awal untukk aku ? sbab nanti dia akan mnybabkan aku sakit lebih terukk ? hahh ? apa aku nie ? ! merepekk !
hmm , aku taktau ohh .aku masih takut , aku masih terasa betapa pedihnya hati aku lpas aku tengokk sent items and inbox dlm phone dia .aku terus pergi and menangis .at the same time jugakk , aku toleh dgn harapan yg dia akan kejar aku .tapi , takk .hmm .its okay .aku menangis sepuas hati aku masa tu .aku tak fikir apaapa , aku terus call syakirin .aku crita semua .hmm ,syakirin juz kata ` dahdah .takyah nangis , k ? ` hmm .tapi lpas call , aku trus nangis n nangis .smpai laa dpan uma efah .aku cite smua kat dia .dia tepuktepuk blakang aku .tenng kann aku .hmm , hubby ? na twu ta .baby da bsedia .lpas if b ad mintak break lagi .insyaallah .bb da dpt trima .MAAFKANN baby .ye ? ( walaupun in fact aku takan pernah nak putus dgn dia ! )



Danbo Danbo Danbo =^V^=

Sunday, August 15, 2010 - 12:17 PM

Fazrainn , bb sayanngg b tau ? sumpahh .bb ta sggup khilangan b ! bb tana jadi cam dulu .bb sayangg b sangatt .bb kena mara , katakata b bbtul mnykitkan hati .dada bb saked .hati bb pedih .tapi , bb bersyukur .b masih terima bb .bb bersyukur sangatt .bb na b sntiasa ada dgn bb .b daa curi hati bb sepenuhnya ! hati bb milik b .hmm , b jangan laa serba salah lagi dengan bb .
if kita break , itulah benda yg paling akan buadd bb tesiksa .b jangan cakap camtu lagi .bb mohon , bb mrayu , bb minta sesangat .bb tau b ta kejam .bb tau b bukan macam tu .kann ? bb hope , hati b sama macam bb .if b na tau , gembira dgn b , lagi banyakk drpd sakedd hati sume tu .bb takesah ! n bb takan pna kesahh ! bb tana kite break cmto je ! hmm , b sayang sayang dgn dia , ayat b mnis dgn dia .if bb yg buad cmtu , pe yg b rse ? hahh ? hmm .b kata dia da pindah , b tipu ! b tipu bb ! pasal S , bb crita kat b .dia pkai I U dgn bb .tp bb ber AKU KAO dgn dia .hmm .tolongg laa .bb tana ceni .bb sentiasa hope b akan berubah .bb sentiasa hope yg b takan contact pmpuan uhh lagi .plezz ? bb SAKITT . . .



Danbo Danbo Danbo =^V^=