owner :)

|Fatin Syazwani Ahmad Puzi|
|23rd February|
|Cherasss|
* Okayy im not SINGLE. Im in love with Muhd Fazrain now :)
Be careful, you maybe hurt with me xD


sini pun boleh :)
facebook
nk FOLLOW click sini twitter

favourites ^^
amoyyAMANI
Natasha Nur Soraya
Myra oh Mayra
The Other Khairul
cerita nadiah
umi syafiqa
aku syamira
bella yumiko
nabil hakim
juezharf
tieqah casandra

jgn lupa usha jugak :)
*April 2010
*August 2010
*September 2010
*October 2010
*November 2010
*December 2010
*January 2011
*February 2011
*March 2011
*April 2011
*May 2011

-Credits-
Please do not remove these credits!
Codings are © copyrighted. Thanks

Done by: DarkenStarry
Images (excluding floating images): Special thanks to Sage. Images are © by Sage.
Other helps/ references: Image Shack, Glitter-Graphics, Google.

Tuesday, September 28, 2010 - 10:20 PM

cybernetics college ( nama tah betul or ta ) .ramai twu yg kbykn budak yg blaja kt situ , budak dia agak hawthawt laa dress up and style dorgg .anddand kbykn nyeh naek bas T327 .BAS YG SAMA AKU NAEK SETIAP HARI NA BALEK UMA ! hish ! bangang , ad stgh , oke .senyum jgk kt aku .tapi ad stgh , mcm SHIAL ! laki pmpuan sama jehh .ad laa aritu , aku dgn bari'ah na naek bus .kitorang beratur elokk jehh .then ad lahh sorg mamat nehh .dia dok tepi pintu bus .dia bagi yg pmpuanpmpuan masuk dulu .tah knp smp ktorg , ttbe dye maen naek jehh .kalo scre sopan tape .ney npk sgt dye kena en ktorg .dye ckp kt mbe dye ' jahat tak aku ?' aku apa lagi .aku mnyampunk and cakap ' aah , jahat , setan semua kao ! ' bari'ah soruh aku saba .tym dlm bus , dye pandang aku muka bengang jea .haha , puas hati aku ! ad plapp minahminah dari kolej uh gk , selalu pandang slact kt aku .gelak en aku .kalo muke lawa , aku sedar lah diri aku .ini , muka cm PARAGAS ? hak alahh ! berlagak ! aritu , aku dgn efa tgu bs pny lama gilaa .then hujan plap .lebat plap uh , tym na naek bus , genggeng minah uh ad .ad lah sorg minah neh , dia kena en aku dgn efa mcm mamat bodo dari kolej dye uh gk .aku saba lagi .tym na koa ah , bus dala penuh + sempit na mati .aku dgn efa na turun , sempit .org laen ad gk bagi kejesama .tapi minah uh ? hish ! dala beg besar , agak ah .dgn bus penuh cmto .aku bengang aku tolak jehh minah uh ketepi .dapat jgk aku dgn efa jalan .efa kata pmpuan uh bengang dgn aku , haha ! padan lahh muka dia ! puas hati aku , hee ! lpas ney , dia cari pasal lagi , jaga lahh kao ! ( haha , bajet jehh )



Danbo Danbo Danbo =^V^=

Tuesday, September 14, 2010 - 2:24 AM

hmm , act aku na post something pasal aku dgn andakk .tapi aku ta habis taip , sbb aku taknak teringat kenangan aku dgn dye .tapi aku save benda uh kat draft .mmg sakett ohh , serious .even skg daa dkat sbulan kitorang break .aku rasa macam masih baru jea lagi .aku masih sedih , aku masih terbayang dia .hmm , aku tana un break dgn dye .tapi , aku taksuka lahh ad kt tengahtengah .

hmm , so better aku mengalah .kakak andak ad cakap ' faten , kita kena berani bersuara tao .kalau faten perasan ad pmpuan tga ngorat atau fazrain tga rapat dgn pmpuan laen , jaga dia . ' ' ala kak , na wt cmane .lagipun faten tasuke tesepit kt tengahtengah ' hmm , even da break punn , aku ta padam lagi msg copy .ya allah , mmg saket aty aku tgk msg dorg .bkn ape , just aku pun nak jgk text ,call ,gelakgelak and spend time dgn fazrain .aku jealous , JEALOUS sgt .pna aritu , bdk class aku cite yg dia npk andak dgn pmpuan uh lepak .gelakgelak .mbe aku tu siap ckp lagi ' aten twu takk .pmpuan tu cantikk sangat .badan dia kurrrrrus , slim ! sumpah comel ohh ' . hati aku time tu , ntah lahh .lpas die cite , aku senyum .then aku pegi kt tmpat aku and menangis puaspuas .saket sgt hati aku .tapi andak tapena twu smua uh .


pasal msg copy uh , mbe aku smue cakap . ' suruhlah andak buang msg copy uh .yg kao bungok sgt na bia knp ?' aku terfikir jgk .np aku bia ? aku bce msg dorg , happy je .dari situ aku tau andak hapy dgn pmpuan tu .aku pulakk menangis , menangis jea keje aku .bukannya aku ta happy .yea , mmg aku happy and appreciate sgt IWAN slalu ad dgn aku ,FARAWK slalu pjuk aku ,mbembe aku smua ,AINA .hmm , cuma hati aku .hati aku masih ada dia .and mmg susah .andak pna text , dia hope yg aku un slalu fikirkan and ta lupakan dia .tapi dia macam tu ke ? aku mengaku yg aku masih SAYANGG dia .tapi , tah laa .hmm , bbrapa hari lpas , dia ada call aku .aku terkejut + gembira sangat .tapi aku punya lahh susah nak bernafas mse ckp dgn die .hmm , ALHAMDULILLAH .aku dah tak menangis , mmg kkdang aku rse nak mnangis .tapi aku tahan .aku tahann jea .hmm , petang before break , andak ad kata yg dye na kitorang cm dulu .tapi dye tapena cube utk jdy kn keadaan jdy mcm dulu .cuma aku HOPE , dia sedar keadaan hati aku sekarang .



* FAZRAIN , be happy tao dgn dia ? jgn curangg , happykan dia , buad dia sentiasa senyum .if you bce neyy , i na you twu . BB MASIH SAYANGG B ! BB RINDU , RINDU SGT DGN B ! BB DAA TATWU NA CALL SPE if BB MENANGIS .BB SELALU TERINGAT B ! INEEDYOU SAYANGG , REALY .hmm , tc tao .and dun wury lahh .i takan kacau you dgn dia tao :)



Danbo Danbo Danbo =^V^=