owner :)

|Fatin Syazwani Ahmad Puzi|
|23rd February|
|Cherasss|
* Okayy im not SINGLE. Im in love with Muhd Fazrain now :)
Be careful, you maybe hurt with me xD


sini pun boleh :)
facebook
nk FOLLOW click sini twitter

favourites ^^
amoyyAMANI
Natasha Nur Soraya
Myra oh Mayra
The Other Khairul
cerita nadiah
umi syafiqa
aku syamira
bella yumiko
nabil hakim
juezharf
tieqah casandra

jgn lupa usha jugak :)
*April 2010
*August 2010
*September 2010
*October 2010
*November 2010
*December 2010
*January 2011
*February 2011
*March 2011
*April 2011
*May 2011

-Credits-
Please do not remove these credits!
Codings are © copyrighted. Thanks

Done by: DarkenStarry
Images (excluding floating images): Special thanks to Sage. Images are © by Sage.
Other helps/ references: Image Shack, Glitter-Graphics, Google.

Tuesday, September 14, 2010 - 2:24 AM

hmm , act aku na post something pasal aku dgn andakk .tapi aku ta habis taip , sbb aku taknak teringat kenangan aku dgn dye .tapi aku save benda uh kat draft .mmg sakett ohh , serious .even skg daa dkat sbulan kitorang break .aku rasa macam masih baru jea lagi .aku masih sedih , aku masih terbayang dia .hmm , aku tana un break dgn dye .tapi , aku taksuka lahh ad kt tengahtengah .

hmm , so better aku mengalah .kakak andak ad cakap ' faten , kita kena berani bersuara tao .kalau faten perasan ad pmpuan tga ngorat atau fazrain tga rapat dgn pmpuan laen , jaga dia . ' ' ala kak , na wt cmane .lagipun faten tasuke tesepit kt tengahtengah ' hmm , even da break punn , aku ta padam lagi msg copy .ya allah , mmg saket aty aku tgk msg dorg .bkn ape , just aku pun nak jgk text ,call ,gelakgelak and spend time dgn fazrain .aku jealous , JEALOUS sgt .pna aritu , bdk class aku cite yg dia npk andak dgn pmpuan uh lepak .gelakgelak .mbe aku tu siap ckp lagi ' aten twu takk .pmpuan tu cantikk sangat .badan dia kurrrrrus , slim ! sumpah comel ohh ' . hati aku time tu , ntah lahh .lpas die cite , aku senyum .then aku pegi kt tmpat aku and menangis puaspuas .saket sgt hati aku .tapi andak tapena twu smua uh .


pasal msg copy uh , mbe aku smue cakap . ' suruhlah andak buang msg copy uh .yg kao bungok sgt na bia knp ?' aku terfikir jgk .np aku bia ? aku bce msg dorg , happy je .dari situ aku tau andak hapy dgn pmpuan tu .aku pulakk menangis , menangis jea keje aku .bukannya aku ta happy .yea , mmg aku happy and appreciate sgt IWAN slalu ad dgn aku ,FARAWK slalu pjuk aku ,mbembe aku smua ,AINA .hmm , cuma hati aku .hati aku masih ada dia .and mmg susah .andak pna text , dia hope yg aku un slalu fikirkan and ta lupakan dia .tapi dia macam tu ke ? aku mengaku yg aku masih SAYANGG dia .tapi , tah laa .hmm , bbrapa hari lpas , dia ada call aku .aku terkejut + gembira sangat .tapi aku punya lahh susah nak bernafas mse ckp dgn die .hmm , ALHAMDULILLAH .aku dah tak menangis , mmg kkdang aku rse nak mnangis .tapi aku tahan .aku tahann jea .hmm , petang before break , andak ad kata yg dye na kitorang cm dulu .tapi dye tapena cube utk jdy kn keadaan jdy mcm dulu .cuma aku HOPE , dia sedar keadaan hati aku sekarang .



* FAZRAIN , be happy tao dgn dia ? jgn curangg , happykan dia , buad dia sentiasa senyum .if you bce neyy , i na you twu . BB MASIH SAYANGG B ! BB RINDU , RINDU SGT DGN B ! BB DAA TATWU NA CALL SPE if BB MENANGIS .BB SELALU TERINGAT B ! INEEDYOU SAYANGG , REALY .hmm , tc tao .and dun wury lahh .i takan kacau you dgn dia tao :)



Danbo Danbo Danbo =^V^=