owner :)

|Fatin Syazwani Ahmad Puzi|
|23rd February|
|Cherasss|
* Okayy im not SINGLE. Im in love with Muhd Fazrain now :)
Be careful, you maybe hurt with me xD


sini pun boleh :)
facebook
nk FOLLOW click sini twitter

favourites ^^
amoyyAMANI
Natasha Nur Soraya
Myra oh Mayra
The Other Khairul
cerita nadiah
umi syafiqa
aku syamira
bella yumiko
nabil hakim
juezharf
tieqah casandra

jgn lupa usha jugak :)
*April 2010
*August 2010
*September 2010
*October 2010
*November 2010
*December 2010
*January 2011
*February 2011
*March 2011
*April 2011
*May 2011

-Credits-
Please do not remove these credits!
Codings are © copyrighted. Thanks

Done by: DarkenStarry
Images (excluding floating images): Special thanks to Sage. Images are © by Sage.
Other helps/ references: Image Shack, Glitter-Graphics, Google.

Friday, November 12, 2010 - 4:22 PM






WHOAHHH ! sumpah masa ni aku happy gila doh , even PENAT NAK MATI ! heee ,


30 oktober 2010. itu ah tarikh tournament uh. tournament tu dibuat kt MIECC , The Mines. jauh SIOTT ! nk cari MIECC uh punya lah susah. haha , lastlast jumpa juagk tempat dia. tapi TAK SANGKA and TAAAAKKK SUUUKKAAAAA DOHHHHH si mamak uh IKOT ! ergh ! tapi nak buat mcmna kan. layan sajja. haih ,


sampaisampai kat sana , kitorang dapat tahu yg pertandingan POCOFIT uh kena ada lagu sendiri and koreograf sendiri. TERNGANGA kott masa dapat twu ! kitorang suruh akak tu explain betulbetul. then , FAHAM jugak finally. FUHHHH ! tapi masa tu kan , ktorang tktau apaapa pun doh pasal pocofit uh. habis MENGGELABAH ktorang. tapi disebabkan lagu tkde , step tkda , kostum lagi. ktorang pun akhirnye tarik diri jugak.


aerobikthon punya tournament start pukul 1 lebih macamtu. pocofit pulak pukul 10. well , kan kitorang tk masuk pocofit tuh , adoy. punya nk menunggu pukul 1 lebih BUKAN MAIN LAMA LAMA LAGI !
* ADOOOYYYY ! act banyak lagi aq nk cerita. bole pulak aq tertekan backspace masa nk post. ERGHH ! saba jeeee~



Danbo Danbo Danbo =^V^=