owner :)

|Fatin Syazwani Ahmad Puzi|
|23rd February|
|Cherasss|
* Okayy im not SINGLE. Im in love with Muhd Fazrain now :)
Be careful, you maybe hurt with me xD


sini pun boleh :)
facebook
nk FOLLOW click sini twitter

favourites ^^
amoyyAMANI
Natasha Nur Soraya
Myra oh Mayra
The Other Khairul
cerita nadiah
umi syafiqa
aku syamira
bella yumiko
nabil hakim
juezharf
tieqah casandra

jgn lupa usha jugak :)
*April 2010
*August 2010
*September 2010
*October 2010
*November 2010
*December 2010
*January 2011
*February 2011
*March 2011
*April 2011
*May 2011

-Credits-
Please do not remove these credits!
Codings are © copyrighted. Thanks

Done by: DarkenStarry
Images (excluding floating images): Special thanks to Sage. Images are © by Sage.
Other helps/ references: Image Shack, Glitter-Graphics, Google.

Monday, December 13, 2010 - 4:49 PM


 

   Woaashhh ! Sumpah suka GILAAAAAA dgn gamba ni ! Hehe, tadi aq bukak blog efa. Then npk gmba ni. Jatuh cinta pulak aq dgn gmba ni. Hehe, 

  *soryy yee efa sb cilok gambar ni :))


   Hah, act. Post aq today tkde kena mengena pun dgn gambar ni. Saja letak. Ni nk cerita ni ! Semalam kutt, aq hantar something yg agak menyakit kan hati kt wall fb aq pasal ex aq tu. Gila laa. Aq pun tk sangka yg aq akan taip mcm tu. Hmm, yelaa. mgkn sb sakit hati sangat kan. Hope kakak tktau lah pasal ni. 


  Aq siap cakap dia Bullshit kot? Haih, Dia pun siap balas ' Yaww mothafucker ! ' hmm. Serbasala pulak aq. Komfem lpas ni dia tk layan aq dah. Even aq tkpena kacau dia. Mbe dia pun siap like status aq. Adoii, ntah apa lah yg dorg kutuk aq kt sana.


  Huhu, tapi nasib baik lah member aq semua sokong aq kt status uhh ! Im Really Glad About It ! And komfem jgk, ex aq tu sakit hati gilaa lah baca status aq tu. Mana tk nyee, gilaa open kutt kutuk dia. Bukan lah takut. Just tk pernah buat mcmtu kt orgg tersayang. HMM :'(


*err, btw kan, aq happy sgt bila sembang dgn tiga org mamat ni. And aq rapat awh dgn dorg tu :) Tenggss yee H, R & A !




Danbo Danbo Danbo =^V^=