owner :)

|Fatin Syazwani Ahmad Puzi|
|23rd February|
|Cherasss|
* Okayy im not SINGLE. Im in love with Muhd Fazrain now :)
Be careful, you maybe hurt with me xD


sini pun boleh :)
facebook
nk FOLLOW click sini twitter

favourites ^^
amoyyAMANI
Natasha Nur Soraya
Myra oh Mayra
The Other Khairul
cerita nadiah
umi syafiqa
aku syamira
bella yumiko
nabil hakim
juezharf
tieqah casandra

jgn lupa usha jugak :)
*April 2010
*August 2010
*September 2010
*October 2010
*November 2010
*December 2010
*January 2011
*February 2011
*March 2011
*April 2011
*May 2011

-Credits-
Please do not remove these credits!
Codings are © copyrighted. Thanks

Done by: DarkenStarry
Images (excluding floating images): Special thanks to Sage. Images are © by Sage.
Other helps/ references: Image Shack, Glitter-Graphics, Google.

Sunday, February 13, 2011 - 4:26 AM

    Okayokay. Seperti yg satu Malaysia tahu, sekarang nii. Kebanyakan remaja remaja yg aktif mcam aq * buwekkkk nk sangat lah pkai fixie. Ape tu fixie? Yg aq tahu, basikal lah. AHAHAHAHAHHA ! Mcam nii haa fixie :-




  Hoho, tapi kt Malaysia aq tapena nampak lagi yg mcam ni. Tapi aq tk minat lah fixie fixie ni. Bg aq, NOTHING INTERESTING pun on this bike. Cuma dia punya body, tayar & warna dia I think yg membuat kan basikal tu yg attract teenagers now :P


  Hey hey hey, basikal ni tk murah tauu. Awwww ! Haha, kalau yg ori punya. Nk dkat beribu jugak lah nk support basikal ni. Tp tk lah smpai 5 ribu ! MELAMPAUUU lah tuh kan. Lebih kurang 2 3 ribu camtu. * yg pernah dengar lah

  And if dpat yg 500 ke bwah. Aq rasa tuh mmg fake punya. Mmg nampak sama. Tapi benefits dia kindly different okay ;) Ad sorang membe aq nii cakap ' Kalau setakat ad fixie tapi tktau skill then fake punya tapayah lah. BERLAGAK je lebih ' Hoho,poyo kan dia?
* aq rasa dia bengang sebab masa ni aq cite kt dia yg bf aq nk beli fixie. Yelah kan, dia tkde fixie even tahu skill skill dia semua. KONON


  Haaaaaaaa, tapi kan. Aq ad engar dengar lah jugak. Penggunaan skate sekarang tengah up sikit sikit. Hee xD Yelah kan. Fixie dah ramai yg guna. So sape yg dah lama pakai fixie nii mesti boring dah kan. Ad lah jugak bberapa org membe boy aq. Ckap psal skate. Ad yg guna dah pun. ==' Cuma skate ni kan kalau nk maen ad tempat dia. Itu yg org masih tk guna sangat kot?

   Well, just wait and see lah kan. Bberapa bulan nanti orang takan sebut sebut fixie dah :) For me, Fixie dgn skate. I LOVE BOTH BUT MORE LOVE ON SKATE. Hehe, Kt rumah aq ad sebijik dah skate. Tapi lama punya ah. Haha, dah lama simpan kan.* nk reput dah aq tengok

  Skate jimat sikit duit. Huhu, btw sapesape kalau ad yg terasa baca benda ni. Sorry lah k. Bukan nk mengutuk minat korang. Ini cuma pendapat saja okay :)







Danbo Danbo Danbo =^V^=