owner :)

|Fatin Syazwani Ahmad Puzi|
|23rd February|
|Cherasss|
* Okayy im not SINGLE. Im in love with Muhd Fazrain now :)
Be careful, you maybe hurt with me xD


sini pun boleh :)
facebook
nk FOLLOW click sini twitter

favourites ^^
amoyyAMANI
Natasha Nur Soraya
Myra oh Mayra
The Other Khairul
cerita nadiah
umi syafiqa
aku syamira
bella yumiko
nabil hakim
juezharf
tieqah casandra

jgn lupa usha jugak :)
*April 2010
*August 2010
*September 2010
*October 2010
*November 2010
*December 2010
*January 2011
*February 2011
*March 2011
*April 2011
*May 2011

-Credits-
Please do not remove these credits!
Codings are © copyrighted. Thanks

Done by: DarkenStarry
Images (excluding floating images): Special thanks to Sage. Images are © by Sage.
Other helps/ references: Image Shack, Glitter-Graphics, Google.

Wednesday, February 9, 2011 - 10:26 PM

Penat kan. Kalau kite selalu jee nak mengalah semata mata nk jaga hati orang sekeliling kita. Yelah, kite sibuk tanak orang tuh terasa dengan kita. tapi dorang. Susah nk tahu kan dorang ikhlas kee tak dgn kita even KITA IKHLAS DGN DORANG =='

Okayy. First, dari segi percakapan. Kalau yg rapat dgn aq tuh. Memang dorang faham sangat lah MULUT AQ MCAM PUNDEEEKK :P Hehe, tapi kadang lah kan. Mulut membe aq OVERRR nk matii -.- Tapi kalau aq yg over sikit. Haih, mulalah cerita belakang. Sumpah NYAMPAH orang mcm nii -.-'

Then, bila dah jumpa geng baru. Komfem lupa aq punya lah. Haih, now bila dah gaduh dgn geng dia. MERASA DIAAA * wahahahaha ! Bukan lah ape. Just... Haih, tktau lahh. Serious aq cakap. Kalau orang tk buat hal dgn aq. Aq takan buat hal balek dgn dia. Tuh jee :)

Mhm, ramai tahu. Aq couple dgn sape skrg. And serious, aq happy gila. At the same time jugak. Aq TAKUT. Sumpah takut gila. If kena lagi. Sakittt wooo ! ==' Heh, okayy. TERRjiwang pulak sekejap. Haha !

Tkde lah. Masa dia mintk couple aritu. Dia ad janji something dgn aq. And aq ckap okayy. Aq pegang janji dia. Aq bole nampak. Dia happy masa aq terima dia. Dia kata dia SAYANG GILA dgn aq. Tapi kenapa dia mesti contact dgn lagi dgn minah uh? Aq tanak lah larang. Nanti dia tk suka.

Hmm, tapi kira okay. Sebab dia jujur jugak dgn aq. Even at the first he lies to me. And on the next day, he apologize me a lot ! Seems like he feels really GUILTY about it. And YESSSS ! MEMANG ! Aq marah gilaa dapat tahu dia jumpa minah uh. Tapi aq sabar. I'll just pretend to be okayy even I WAS NOT OKAY actually :'(

Jangan dia buat yg bbukan sudah lah kan. Aq tanak kongkong dia. And harineh. Dia tk brapa layan aq. Hmm, at least call aq. Reply text aq. Aq tk mintk lebih pun. Tapi tkpe lah :) Senyap jee. Aq tanak dia terasa pape dgn aq.

Sbb dia ckap. Dia HAPPY bila dgn aq. And I really GLAD to hear it. Thanksss sayang. I know you miss her a lot. Same to me too :( I miss him. Its Am. You know him right? But its okayy. I have you now. And I just want you to just focus on me okayy?

Fazrain, I Will Always Be By Your Side Forever <3

* hehe, title kt atas tkde kena mengena lah aq rasa dgn post aq ni. haha, bukan ape. aq lupa nk taip ape actually. padahal td kt skola da plan nk tulis ape dah. haih, hehehe :D



Danbo Danbo Danbo =^V^=