owner :)

|Fatin Syazwani Ahmad Puzi|
|23rd February|
|Cherasss|
* Okayy im not SINGLE. Im in love with Muhd Fazrain now :)
Be careful, you maybe hurt with me xD


sini pun boleh :)
facebook
nk FOLLOW click sini twitter

favourites ^^
amoyyAMANI
Natasha Nur Soraya
Myra oh Mayra
The Other Khairul
cerita nadiah
umi syafiqa
aku syamira
bella yumiko
nabil hakim
juezharf
tieqah casandra

jgn lupa usha jugak :)
*April 2010
*August 2010
*September 2010
*October 2010
*November 2010
*December 2010
*January 2011
*February 2011
*March 2011
*April 2011
*May 2011

-Credits-
Please do not remove these credits!
Codings are © copyrighted. Thanks

Done by: DarkenStarry
Images (excluding floating images): Special thanks to Sage. Images are © by Sage.
Other helps/ references: Image Shack, Glitter-Graphics, Google.

Sunday, February 13, 2011 - 8:08 PM




Mcmna nk ELAK KAN DIRI DARI PERASAAN CEMBURU?


Haih, aq selalu nk tahu mcmna nk lari kan diri dari perasaan CEMBURU ni. Bukan ape, aq cuma tanak kehilangan dia :'( Semua tahu kan dari dulu aq mmg SAYANG dia.

Okayy, tadi aq online. Aq happy sebab nampak Andak online jugak. Aq tk tegur pun dia. Dia yg tegur dulu. Dia selalu mcm ni tau. Bila dia nk off. Tapena nk bgtw. Blah mcm tu jee. Then aq punya IM bukan dia reply sgt pun. Hmm,

Then tk lama lpas dia off. Aq pun off jugak. Then aq bukak dia punya. Nampak ad kotak chat dgn Kyra Ardleen tuh. Aq tengok *maaf yee andak :(

Uwww, aq JEALOUSS + SEDIH. Sedih kenapa? Sebab Kyra tuh yg offline dulu. Tu psal Andak off jugak kot =='
 * ATEN ! STOP THINKING NONSENSE OKAY !

Okayokay. Sabasaba. Hmm, Andak sibuk ajak jumpa dgn Kyra Ardleen tuh. Tapi dgn aq dia malasmalas jeh. Aq tanak Andak minat dia :'( Nk kawan seriously aq tk kisah. Tapi jgn lah lebih kan. Hmm,
* hope benda lama tu tk jadi lagi :'(

PLEASSSEE SOMEBODY HELP MEEEE !


Tapi better aq senyap jelah kan. Nanti Andak tk suka pulak aq mcm ni. Okay, think positive. Kepercayaan Itu Penting Dalam Suatu Hubungan kan :)

Btw Fazreen, I Do Always Love You :)

Hmm :'(




Danbo Danbo Danbo =^V^=