owner :)

|Fatin Syazwani Ahmad Puzi|
|23rd February|
|Cherasss|
* Okayy im not SINGLE. Im in love with Muhd Fazrain now :)
Be careful, you maybe hurt with me xD


sini pun boleh :)
facebook
nk FOLLOW click sini twitter

favourites ^^
amoyyAMANI
Natasha Nur Soraya
Myra oh Mayra
The Other Khairul
cerita nadiah
umi syafiqa
aku syamira
bella yumiko
nabil hakim
juezharf
tieqah casandra

jgn lupa usha jugak :)
*April 2010
*August 2010
*September 2010
*October 2010
*November 2010
*December 2010
*January 2011
*February 2011
*March 2011
*April 2011
*May 2011

-Credits-
Please do not remove these credits!
Codings are © copyrighted. Thanks

Done by: DarkenStarry
Images (excluding floating images): Special thanks to Sage. Images are © by Sage.
Other helps/ references: Image Shack, Glitter-Graphics, Google.

Sunday, March 13, 2011 - 6:25 PM

  Weh kau, kite dah lama kawan wey. Dari kecik lg kite dah rapat kan? If dulu apaapa jee kau cari aq. Aq cari kau. KAN? Ingat balek wehh. Dulu skola rendah kite camne.

  Now kite dah fom3. Since fom1, since kau bekawan dgn dorg. Kite dah tk mcm masa skola rendah pun kan?  Okay aq faham. Kawan biar beribu. Kan? Tapi weh. Kau laen doh. Serious laen :'( Tp aq tk kesah pun. Igt kes ad num mana tah sound aq. Ckap aq mcmni. Mcm tu. Aq tahu tu kau. Tp kau tapena pun nk ngaku kan? Even kau tahu yg aq tahu. Hmm,

  Skrg kau rapat dgn geng kau tu. Aq seronok tgk kau dgn dorg. Kau pun happy kan. Then masa kau gaduh dgn dorg. Kau cari aq. Mengadu dgn aq. Kutuk dorg bkn maen lagi. Aq dga jee. Bila aq jumpa dorg. Dorg ckap ' oh dgn ktorg kau tktau cmane dia kutuk kau. dgn kau dia kutuk ktorg? haih ' APA NI WEYY?

  Awal tahun ni pun. Kau gaduh dgn dorg kan. Bila rehat kau cari aq. Balek pun sama. Bila kau free kau dtg jumpa aq. Then korg bbaek. Kau terus lupakan aq :( Igt aq tk terasa kee doe?

  Now kau rapat dgn dia. Kau slalu lpak dgn dia. Satu hari tuu ktorg ad misunderstandings. Kau dgn dia jee kan. Skrg even bnd tuu daa settle. Kau, dia & dia selalu lepak. Aq sengsorang :( korg selalu lepak. Aq pun pelik nape kau dah tk ajak aq. Then npk gamba kt fb. Ugh, aq menangis weyy :'(

  Kay fine takpe. Tetiba kau ajak aq lepak. Tekejut aq. Yesss aq faham. Dia tkde. So kau cari aq lahh kan. Hmm, even hbgn kite mcmni skrg. Satu jeee aq mintk dari kau doh :'(

  Please wey jgn stalker pasal aq kt kawankawan aq? If benda tu betul aq bole terima lagi. And even dgn aq pun jgn laa cerita benda buruk psal kawankawan aq. Aq MOHON weh. Tu jee, aq nk kau tahu. Aq sayang kau kawan. Even kau buat aq mcam ni. Tapi tolong laa jgn jadi STALKER ! Hmm, aq tapena pun cerita apaapa psal kau kt kawankawan kau ! So please STOP IT? Kau benci aq lantak kau lah. Kau tk lpak dgn aq pun tkpe laa. Hmmm :'(

  * F, J  sumpah aq mintk maaf :(



Danbo Danbo Danbo =^V^=